19 Ocak 2008 Cumartesi

Holosko İlk Kez


Siyah-beyazlı ekibimiz, Kasımpaşa ile yaptıkları Turkcell Süper Lig 19. hafta maçıyla, tam 33 gün aradan sonra taraftarlarıyla buluştu. ''Kara Kartallar'' en son 16 Aralık'ta Ankaragücü'nü 3-1 yendiği lig maçında taraftarlarının önünü çıkmış, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Ankaraspor maçı ise seyircisiz oynanmıştı.




Beşiktaş'ın, devre arasında renklerine kattığı yeni transferi Filip Holosko, siyah-beyazlı formayla ilk kez İstanbul seyircisi önünde maça çıktı.




Slovak futbolcu, yeni takımının Fortis Türkiye Kupası'nda cezası nedeniyle Dolmabahçe'de seyircisiz yaptığı Ankaraspor maçında oynayıp, bir de gol atmıştı.
Bu arada bugün 24 yaşına giren Holosko'nun doğum günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kutlandı.
Öte yandan PAF Ligi'nde Beşiktaş ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.
Karşılaşmayı 20 bine yakın sporsever izlerken, 200'e yakın Kasımpaşa taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.

Paşa paşa değil söke söke

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaşımız 2-0 mağlup duruma düştüğü Kasımpaşa'yı 4-2 yendi Beşiktaş 4-2 Kasımpaşa

Turkcell Süper Lig'de son 4 maçını da kazanan siyah beyazlı ekibimiz şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerliyor. Beşiktaşımız Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'yı da 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa olan inancını gösterdi. Beşiktaşımız'ın gollerini Nobre (2) Cisse ve Delgado kaydetti. İnönü'de soğuk bir gecede defans hatalarına rağmen sergilediğimiz güzel futbol bu sene ligin zirvesine Kartal damgası vuracağımızı gösteriyordu adeta. Havanın soğuğuna aldırmayan 20 bin Beşiktaşlı, 33 gün sonra kavuştukları sevgililerine nazire yaparcasına maç öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolcularımızı tek tek tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulunuyordu. Maç öncesi tesislerde doğum gününü kutlayan Holosko'da bu maçla Beşiktaş taraftarıyla ilk kez buluşuyordu.

15 Ocak 2008 Salı

Beşiktaş Ankara'ya Gitti

Beşiktaş Ankara'ya gitti

Beşiktaşımız, Ankaragücü ile yarın oynayacağı Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu 4. hafta maçı için Ankara'ya gitti. THY'nin tarifeli uçağıyla Ankara'ya giden siyah-beyazlı ekibimiz, akşam saatlerinde Ankara'da yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma yarın saat 16.00'da 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve maçı Yunus Yıldırım yönetecek. Sakatlıktan yeni kurtulan Gökhan Zan ve Ricardinho kadroya alınmazken, Ankara kafilesinde şu oyuncular yer aldı: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Atilla Özmen, Aydın Karabulut, Baki Mercimek, Bobo, Bülent Uzun, Cisse, Ethem Yılmaz, Higuain, Holosko, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Nobre, Delgado, Tello, Serdar Özkan. Grubun diğer maçında ise yarın Ankaraspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. (A) Grubu'nda 3. maçlar sonunda puan durumu şöyle:

Takım O G B M A Y P
---------------------------------------------------
1-Beşiktaş 3 2 - 1 8 3 6
2-Ç. Rizespor 2 2 - - 4 2 6
3-Ankaraspor 2 1 - 1 3 3 3
4-Ankaragücü 2 1 - 1 3 3 3
5-D.Bakır B.DİSKİ Spor 3 - - 3 2 9 -

13 Ocak 2008 Pazar

Holoskonun Konyaspor Maçındaki Görüntüsü


Beşiktaş 2-1 Konyaspor

Herkes sustu...Nobre vurdu!
Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında Konya Atatürk Stadı'nda konuk olduğu Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın 14. dakikasında Sedat'ın golüyle yenik duruma düşmemize rağmen 49. dakikada İbrahim Toraman ile beraberliği yakaladık. Kalan dakikalarda ölüp ölüp dirildik ve 90+2'de Nobre'nin attığı golle galibiyete ulaştık! Bu sonucun ardından Beşiktaşımız ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı ve puanını 37'ye çıkardı.
ANKARASPOR KADROSU
Beşiktaşımız'da Konyaspor maçında sakatlığı devam eden Mehmet Yozgatlı, Ricardinho, Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Gökhan Zan kadroda yer almadı. Beşiktaşımız'ın yeni transferi Holosko, ilk on birde forma şansı bulurken, Mert Nobre yedek soyundu.
BOZUK ZEMİNDE OLMADI
Konya Atatürk Stadı'nda kötü bir zemin vardı. Bu bozuk zeminde futbol oynamak futbolcular için oldukça zor oldu ve karşılaşmanın ilk 10 dakikalık periyodunda iki takım da oldukça fazla pas hatası yaptı. Beşiktaşımız bu dakikalarda oyunda daha fazla istekli gözükse de, 14. dakikada sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında yapılan ortada, Murat Hacıoğlu'nun asistinde Sedat Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Beşiktaşımız toparlandı ancak zeminin azizliği takımımıza oldukça zorluk çıkardı. Buna rağmen ilk yarının kalan yarım saatlik kısmında Beşiktaşımız, rakibine pozisyon vermeden rakip kalede oldukça net şanslar yakaladı. Ancak Holosko ve Bobo'nun formsuz oluşları, Ali Tandoğan'ın da mutlak bir gol pozisyonunu değerlendirememesİ, ilk 45 dakikayı 1-0 geride bitirmemize neden oldu.
GOLLE BAŞLADIK AMA...
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise çok baskılı başladık ve bu baskımız 48. dakikada bize bir korner kazandırdı. Tello'nun kullandığı kornerde savunmadan çıkan İbrahim Toraman, yaptığı kafa vuruşuyla takımımıza beraberliği getirdi. Bu golün ardından oyundaki tempo arttı ve son yarım saatlik periyoda girilene kadar top bir o kalede, bir bu kaledeydi. Kalan kısımda ise Beşiktaşımız oyundaki üstünlüğü ele geçirdi. Rakip Konyaspor'un oyunu kendi yarı sahasında kabullenmesi işimizi kolaylaştırdı ancak forvetlerimiz günlerinde değillerdi ve golü bulamadık. Bu arada kalemizde de bir takım kontraatak tehlikeleri yaşadık.
NOBRE HAYAT VERDİ!
Son 10 dakikada Tello'nun dinamizmi ile baskımızı iyice arttırdık. Ancak istediğimiz golü bir türlü bulamadık. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Ertuğrul Sağlam'ın son kozu olarak oyuna giren Marcio Nobre, 90+2'de attığı golle takımımıza hayat verdi. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince maçtan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldık.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI) 3. dakikada Tello'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında defanstan dönen topu önünde bulan Delgado'nun şutu az farkla auta çıktı. 14. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Ze Gomes'in içeriye ortasında Murat'ın göğsüyle indirdiği topa Sedat'ın bekletmeden gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 19. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Bobo'nun yerden içeriye pasında kale önünde müsait pozisyonda Ali Tandoğan topu üstten auta gönderdi. 37. dakikada İbrahim Kaş'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Bobo'nun kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı. 45. dakikada hızlı gelişen Konyaspor atağında ceza sahasında topla buluşan Murat, rakiplerini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Murat'ın yerden sert vuruşunda kaleci Rüştü gole izin vermedi. Devam eden pozisyonda Murat'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Veysel, topa düzelterek vurdu. Top az farkla üstten auta gitti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI) 49. dakikada Tello'nun sağdan kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Toraman, kafayla topu ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1 53. dakikada İbrahim Kaş'ın sağ kanattan ceza sahasına yerden pasında Bobo'nun gelişine vuruşunda top auta çıktı. 67. dakikada hızlı gelişen Konyaspor atağında Sedat'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 73. dakikada Holosko'nun soldan ceza sahasına ortasında Delgado'nun kafayla indirdiği topla kale önünde buluşan Bobo'dan önce defans son anda ayak koyarak mutlak bir gollük pozisyonu önledi.83. dakikada Tello'nun pasıyla ceza sahasında Bobo, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Oğuzhan, zamanında bir hareketle topa müdahale etti. Boşta kalan topu defans uzaklaştırdı. Aynı dakika içerisinde hızlı gelişen Konyaspor atağında topla sol çaprazdan ceza sahasına giren Cedric Sabin'in sert şutunda top farklı bir şekilde üstten auta gitti. 90+3'de Tello'nun ceza sahasına gönderdiği uzun pasta Bobo, göğsüyle topu Nobre'ye indirdi. Nobre, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, maçın skorunu belirledi. 1-2
STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk HAKEMLER: Halis Özkahya, Cem Satman, Nihat Mızrak KONYASPOR: Oğuzhan, Da Silva, Ömer, Burak, Ze Gomes, Mertol Karatay, Mustafa, Sedat, Erman (Fatih dk. 90), Murat (Koray dk. 82), Veysel (Cedric Sabin dk. 78 ) YEDEKLER: Damir Kahriman, Washington, Hüseyin, Neca TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Cisse, Ali Tandoğan (Serdar Özkan dk. 74 ), Tello, Delgado (Nobre dk. 85 ), Bobo, Holosko YEDEKLER: Hakan Arıkan, Higuen, Aydın, Etem, Bülent TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam GOLLER: Sedat (dk. 14) (Konyaspor), İbrahim Toraman (dk. 49), Nobre (dk. 90) (Beşiktaş) SARI KARTLAR: Mertol Karatay, Ömer (Konyaspor), Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki (Beşiktaş)

10 Ocak 2008 Perşembe

Holoskonun Diskispor Maçındaki Görüntüleri






Holosko canlılık getirdi

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transferleri Filip Holosko'nun, düşündükleri gibi takıma canlılık getirdiğini söyledi.
Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Ankaraspor maçında takımın çok üretken oynadığını ve iyi mücadele ettiğini belirterek, ''Ankaraspor karşısına birkaç eksik dışında ideal kadromuzla çıktık. Holosko düşündüğümüz gibi takıma bir canlılık getirdi. Delgado, Bobo, Tello, Cisse de iyi oynayınca, hücum hattında bugüne kadar hissettiğimiz eksiklik ortadan kalkmış oldu'' diye konuştu.
Takıma sakatlıkları süren Ricardinho ve Gökhan Zan'ın da katılmasıyla daha da güçleneceklerini ifade eden Erdoğan, ''Ayrıca stoper mevkine de bir transfer yapmak istiyoruz. Teknik heyetimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Bir veya iki futbolcu almayı düşünüyoruz. Ancak bu konuda çok acele edip hata yapmak istemiyoruz'' dedi.
Beşiktaşlı taraftarların ligin ikinci yarısında zevkli maçlar izleyeceğine inandığını kaydeden Erdoğan, ''Beşiktaş hedeflediği şampiyonluğa bu sene ulaşacaktır. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın çok iyi maçlar çıkaracağına ve zirvede yer alacağına inanıyorum. Ayrıca hafta sonunda başlayacak olan ikinci yarının da tüm futbolseverlere hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Holoskoya Talip Var ! (daha bismillah ya :)


Holosko'ya talip varBeşiktaşımız'ın 5 milyon euro+Burak+Koray karşılığında transfer ettiği Filip Holosko'ya İngiltere'nin Bolton takımının 7.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Sabah Gazetesi'nin 10 Ocak tarihli haberine göre, transferi büyük yankı yaratan Slovak futbolcuyu almak için İngiliz ekibinin Beşiktaş'a 7.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Kartal'a 4.5 yıllık imza atan Holosko için gelen önerilere Beşiktaş kapısını kapadı. Başkan Yıldırım Demirören'in, "Holosko hem takıma büyük güç kattı hem de fiyatı daha şimdiden artmaya başladı" diye konuştuğu kaydedildi.

9 Ocak 2008 Çarşamba

Holoskodan Siftah !

Holosko'dan siftah!Beşiktaşımız'a devre arasında Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Filip Holosko, çıktığı ikinci resmi maçta siyah-beyazlı formayla ilk golünü attı.İlk olarak geçen hafta sonundaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçında Beşiktaş formasını giyen Holosko, ikinci resmi maçında, 71. dakikada Bobo'nun pasında topu ağlara göndererek, ilk golüne imza atmış oldu. Holosko, maçın 75. dakikasında ceza alanı içinde Erhan'ı düşürünce bir de penaltıya sebebiyet verdi. Penaltı atışını Necati gole çevirirken, Holosko aynı dakikada yerini Nobre'ye bıraktı.



Holosko'nun Ankaraspor Maçındaki Resimleri



Beşiktaş Aşığı


Beşiktaş aşığıBeşiktaş'ımızın Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko, Türkiye'de oynayabileceği en iyi ve en büyük kulübün Beşiktaş olduğunu söyledi.
Holosko, kulübümüzün internet sitesine yaptığı açıklamada, iki yıldır Türkiye'de futbol oynadığı için hem ülkenin mantalitesini bildiğini, hem de Türkiye'de oynayabileceği en iyi ve büyük takımın Beşiktaş olduğunu belirterek, ''Bu nedenle eski kulübüme özellikle Avrupa'dan birçok teklif gelmesine rağmen, ben kişisel tercihimi Beşiktaş'tan yana kullandım. Bu hedefime ulaştığım için de çok mutluyum'' dedi.
Beşiktaş'ımızın bu sezon öncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Holosko, ''Fortis Türkiye Kupası'nı tekrar kazanarak sezonu iki kupayla bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon için de yine Şampiyonlar Ligi'ne katılarak, takım arkadaşlarımla birlikte Avrupa arenasında büyük başarılara imza atmayı amaçlıyoruz'' diye konuştu.
Slovak oyuncu, Beşiktaş formasıyla ilk maçtaki performansı ile ilgili soruları ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbol otoritelerin cevaplamasını daha doğru bulduğunu dile getirdi.
-''GOLE SEVİNDİM, TARAFTARLARIN GÖRMEMESİNE ÜZÜLDÜM''-
Filip Holosko, Beşiktaş formasıyla İstanbul'daki ilk maçında attığı golün sevincini ise buruk yaşadığını ifade etti.
Beşiktaş formasıyla ilk maçını Diyarbakır'da oynadığını hatırlatan yeni transfer, şunları söyledi:
''Ama kendi stadımızın benim için çok ayrı bir yeri vardı ve dolayısıyla dünkü maç benim için çok önemliydi. Taraftarlarımız tarafından bir mabet olarak kabul edildiğini bildiğim stadımızda oynadığım ilk maçta gol atmama sevinmem kadar, bu golün sevincini taraftarlarımızla birlikte yaşayamadığım için de bir o kadar üzüldüm. Umarım bundan sonraki maçlarda çok büyük bir güç olduğuna inandığım taraftarlarımızdan ayrı kalmayız.''
Holosko, en sevdiği tezahüratın ise ''Kartal gol gol gol'' olduğunu sözlerine ekledi.

Bir Adam Geldi Sıkıntı Bitti !

Bir adam geldi sıkıntı bittiBeşiktaşımız, Holosko'nun gelişiyle bu sezon hasret kaldığı farklı galibiyetlere başladıFortis Türkiye Kupası'nda 4 gün içinde oynadığı 2 maçı da farklı skorlarla kazanan Beşiktaşımız'da, Holosko bereketi yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında farklı galibiyetlere hasret kalan ekibimiz, devre arasında Slovak futbolcunun takıma katılmasıyla birlikte son 2 resmi maçında 7 gol atıp, 1 gol yedi. Sezonun ilk yarısında Turkcell Süper Lig, Avrupa kupaları, TFF Süper Kupa ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı 29 resmi maçın sadece 3'ünde 2 veya üzerinde farkla galip gelebilen ''Kara Kartallar'', Holosko'nun takıma katılışı ve hücum yollarındaki katkısıyla, son 2 maçını farklı kazandı. İlk olarak, Fortis Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor'u 4-0 yenen ve bu sezonki en farklı galibiyetine imza atan siyah-beyazlılar, dün de Ankaraspor'u 3-1 mağlup etti.
-HOLOSKO'DAN 1 GOL, 2 ASİST-
Holosko, siyah-beyazlı formayla oynadığı 2 resmi maçta 1 gol atıp, 2 de asist yaptı. Slovak futbolcu, ayrıca Ankaraspor maçında bir penaltıya sebebiyet verdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında Nobre'nin attığı golde asist yapan Holosko, Ankaraspor karşısında da Tello'nun 2. golünde takım arkadaşına servis yaptı. Slovak futbolcu, Ankaraspor karşısında siyah-beyazlı formayla ilk golüne de imza atarken, ceza alanı içinde yaptığı hareketle de penaltıya neden oldu.



Holosko: Şampiyon Kartal, en büyük Kartal

Beşiktaş `ın, V. Manisaspor`dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko bugün öğleden sonra İstanbul `a geldi. Menajeriyle beraber Antalya `daki V. Manisaspor kampından ayrılarak Atatürk Havalimanı `na gelen Holosko basın mensupların sorularını yanıtlarken Türkçe olarak, Beşiktaş geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Golcü futbolcu, "Herkese teşekkür ediyorum. Ertuğrul Sağlam , Sinan Engin ve başkan Yıldırım Demirören `e beni transfer ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefim Beşiktaş `la şampiyonluğu yakalamak. Şampiyonlar Ligi `nden elendik ama Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Holosko `nun menajeri bu transferde Beşiktaş `ın yapmış olduğu maddi federakarlıklara değindi ve Holosko `nun kareyerinde önemli bir sayfa açtığını ifade ederek, "Bu transferin gerçekleşmesinde maddi olanaklarını zorlayan siyah beyazlı kulübün yetkililerine teşekkür ediyoruz. Holosko kariyerinde önemli bir sayfa açtı. Beşiktaş `ın başarısı için elinden geleni yapacak. Ayrıca siyah beyazlı taraftarlar da Holosko `nun Beşiktaş `ı tercih etmesinde önemli bir etken oldu. Bazı teklifr daha vardı ama O Beşiktaş `ı tercih etti" diye konştu.
Slovak futbolcu son olarak basın mensupları aracılığıyla taraftarlara ve camiaya mesaj yolladı. Holosko Türkçe "Şampiyon Kartal , en büyük Kartal " diyerek sözlerini tamamladı.
Holosko havalimanından Nevzat Demir Tesisleri `ne hareket etti. Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
" Holosko Beşiktaş `ta!

Holosko İdmanlarda

Beşiktaş'ta Holosko İdmanda...
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan renklerine bağladığı yeni transferi Filip Holosko, Siyah - beyazlı takımla ilk kez antrenmana çıktı.
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan renklerine bağladığı yeni transferi Filip Holosko, Siyah - beyazlı takımla ilk kez antrenmana çıktı. Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmaya katılan Slovak futbolcu, takım arkadaşları ile de tanışmış oldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Ricardinho ve Cisse ile sakatlıkları devam eden Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan katılmadı. Dün öğle saatlerinde sözleşmesi fesh edilen Diatta da antrenmanda yer almadı. Bu arada sakatlığı devam eden Gökhan Zan takımdan ayrı çalıştı.

Futbolcular, yaklaşık 1 saatlik antrenman boyunca kondisyon artırıcı istasyon antrenmanı yaptı. Siyah - beyazlılar, yarın yapacakları çalışma ile hazırlıklarına devam edecek. - BEŞİKTAŞ, KYRGAKOS'TAN VAZGEÇTİ - Bu arada Beşiktaş Yunanlı futbolcu Sotirios Kyrgiakos'un transferinden vazgeçti. Sabah yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Genel Menajer Sinan Engin, Yunanlı futbocunun transferinden vazgeçtiklerini söyledi. Engin, maddi konularda anlaşamadıklarını bu transferi askıya aldıkarını kaydetti. Sinan Engin, yine gündemlerinde yer alan CSKA Moskova'da forma giyen Türk futbolcu Caner Erkin'in transferinin de gerçekleşmesinin zor olduğunu ifade ederek, "Rus kulübü Caner'i satmak istemiyor. Yapabilecek birşey yok" dedi. Engin, transfer çalışmalarının ise sürdüğünü ifade etti. Sinan Engin, Holosko'ya karşılık Vestel Manisaspor'a verilen Koray ve Burak'ın bu takımla anlaşamaması durumunda ise başka bir takıma gideceklerini belirterek, "Koray ve Burak Vestel Manisaspor ile anlaşamazlar ise başka bir takıma gidebilirler. Başka bir takımla anlaşmaları halinde bonservis bedelleri de sorun olmaz. Orta bir yol bulunur." diyerek sözlerini tamamladı.

Holosko Diski'ye karşı Göz Doldurdu

Beşiktaş, Diyarbakır DİSKİ deplasmanında 4-0 kazanırken, yeni transfer Holsoko alkış aldı.Diyarbakır BŞB. DİSKİ karşısında 45 dakika görev yapan Holosko, ilk maçında asist yaptı. Batuhan'ın yerine ikinci yarıda oyuna giren Slovak oyuncu, 52. dakikada Nobre'ye 'al da at' dercesine bir orta yaptı, Brezilyalı oyuncu güzel ortayı golle sonuçlandırdı. Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki bütün ataklarında yer alan Kartal'ın yeni transferi, sergilediği futbol ve uzaktan sert şutlarıyla beğeni topladı.Öte yandan sezonun ilk yarısında rakip fileleri sadece bir kez havalandırarak hayal kırıklığı yaratan Nobre, gol sayısını ikiye çıkardı. Brezilya asıllı futbolcu, ligin 8. haftasında Gençlerbirliği’ni 1-0 yendikleri maçta gol atmıştı.

İŞTE HOLOSKONUN İLK GOLU(beşiktaş-ankaraspor 3.gol)

TEBRİKLER ve TEŞEKKÜRLER HOLOSKO

8 Ocak 2008 Salı

İŞTE HOLOSKONUN RESİMLERİ






Holosko Kimdir ?

Holosko Filip

Ülke:Slovakya
Doğum Tarihi ve Yaşı:17/01/1984 ( 24)
Doğum Yeri:Slovakya
Görev Yeri:Santrafor
Boy:184 cm
Kilo:80 kg
OYNADIĞI TAKIMLAR
Beşiktaş
Manisaspor
Sloven Liberec

Holosko Faydalı Olacaktır.

"Holosko faydalı olacaktır"
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, ''Holosko Beşiktaş için doğru bir transfer. Kendisi bunu zaman içinde görecektir'' dedi.
Kumcuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin lideri Sivasspor ile Beşiktaş'ın arasında sadece üç puanlık bir farkın bulunduğunu anımsatarak, daha önceki senelerde üç büyüklerden birinin ligden erkek kopmasının bu sezon yaşanmadığını, takımlar arasında rekabetin sürdüğünü söyledi.
Takımda yüksek performans bekledikleri bazı futbolcularından bu beklentilerinin karşılığını alamadıklarını, buna rağmen başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini kaydeden Kumcuoğlu, ''Takımın belli mevkilerde takviye transferlere ihtiyaç duyduğu tartışılmaz. Bunun için de teknik heyetimizin çalışmaları doğrultusunda Vestel Manisaspor'dan Pilip Holosko'yu aldık. Tabii biz bu oyuncuyu alırken tek bir alternatif üzerinden de hareket etmedik. Yönetim ve teknik heyet olarak, bir çok futbolcu arasından 'bu olsun' dendi. Daha takıma adaptasyon sorununu aşmamasına rağmen Holosko'nun Diyarbakır'daki performansı bütün taraftarca beğenildi. Holosko, Beşiktaş için doğru bir transfer. Kendisi bunu zaman içinde görecektir'' diye konuştu.
Futbolcu transfer ücretlerinin astronomik rakamlara ulaşmasından şikayetçi olan Kumcuoğlu, şöyle devam etti: ''Ara transfer dönemi sona ermeden savunmaya bir futbolcu daha alınması için teknik heyete gereken yetkiyi verdik. Hocalarımız bir kaç isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Tercihler arasında Beşiktaş'a en faydalı olanın belirleneceğinden şüphem yok. Görüşmeler sürüyor, ama bu aşamada isim söylemek doğru değil. Çünkü isim söyleyince o futbolcunun değeri birden artıyor. Maalesef Holosko transferinde bunu yaşadık.''
Kumcuoğlu, İstanbul Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin, Futbol Federasyonu hakkında aldığı ihtiyati tedbir kararının, bugün toplanacak yönetim kurulunda görüşüleceğini sözlerine ekledi.

Filip Holosko Artık Kartal

Beşiktaş Genç Yıldız Filip Holoskoyu Renklerine Bağladı . Artık Holosko'da KaRTAL