9 Ocak 2008 Çarşamba

Holosko: Şampiyon Kartal, en büyük Kartal

Beşiktaş `ın, V. Manisaspor`dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko bugün öğleden sonra İstanbul `a geldi. Menajeriyle beraber Antalya `daki V. Manisaspor kampından ayrılarak Atatürk Havalimanı `na gelen Holosko basın mensupların sorularını yanıtlarken Türkçe olarak, Beşiktaş geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Golcü futbolcu, "Herkese teşekkür ediyorum. Ertuğrul Sağlam , Sinan Engin ve başkan Yıldırım Demirören `e beni transfer ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefim Beşiktaş `la şampiyonluğu yakalamak. Şampiyonlar Ligi `nden elendik ama Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Holosko `nun menajeri bu transferde Beşiktaş `ın yapmış olduğu maddi federakarlıklara değindi ve Holosko `nun kareyerinde önemli bir sayfa açtığını ifade ederek, "Bu transferin gerçekleşmesinde maddi olanaklarını zorlayan siyah beyazlı kulübün yetkililerine teşekkür ediyoruz. Holosko kariyerinde önemli bir sayfa açtı. Beşiktaş `ın başarısı için elinden geleni yapacak. Ayrıca siyah beyazlı taraftarlar da Holosko `nun Beşiktaş `ı tercih etmesinde önemli bir etken oldu. Bazı teklifr daha vardı ama O Beşiktaş `ı tercih etti" diye konştu.
Slovak futbolcu son olarak basın mensupları aracılığıyla taraftarlara ve camiaya mesaj yolladı. Holosko Türkçe "Şampiyon Kartal , en büyük Kartal " diyerek sözlerini tamamladı.
Holosko havalimanından Nevzat Demir Tesisleri `ne hareket etti. Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
" Holosko Beşiktaş `ta!

Hiç yorum yok: