9 Ocak 2008 Çarşamba

Holosko İdmanlarda

Beşiktaş'ta Holosko İdmanda...
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan renklerine bağladığı yeni transferi Filip Holosko, Siyah - beyazlı takımla ilk kez antrenmana çıktı.
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan renklerine bağladığı yeni transferi Filip Holosko, Siyah - beyazlı takımla ilk kez antrenmana çıktı. Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmaya katılan Slovak futbolcu, takım arkadaşları ile de tanışmış oldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Ricardinho ve Cisse ile sakatlıkları devam eden Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan katılmadı. Dün öğle saatlerinde sözleşmesi fesh edilen Diatta da antrenmanda yer almadı. Bu arada sakatlığı devam eden Gökhan Zan takımdan ayrı çalıştı.

Futbolcular, yaklaşık 1 saatlik antrenman boyunca kondisyon artırıcı istasyon antrenmanı yaptı. Siyah - beyazlılar, yarın yapacakları çalışma ile hazırlıklarına devam edecek. - BEŞİKTAŞ, KYRGAKOS'TAN VAZGEÇTİ - Bu arada Beşiktaş Yunanlı futbolcu Sotirios Kyrgiakos'un transferinden vazgeçti. Sabah yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Genel Menajer Sinan Engin, Yunanlı futbocunun transferinden vazgeçtiklerini söyledi. Engin, maddi konularda anlaşamadıklarını bu transferi askıya aldıkarını kaydetti. Sinan Engin, yine gündemlerinde yer alan CSKA Moskova'da forma giyen Türk futbolcu Caner Erkin'in transferinin de gerçekleşmesinin zor olduğunu ifade ederek, "Rus kulübü Caner'i satmak istemiyor. Yapabilecek birşey yok" dedi. Engin, transfer çalışmalarının ise sürdüğünü ifade etti. Sinan Engin, Holosko'ya karşılık Vestel Manisaspor'a verilen Koray ve Burak'ın bu takımla anlaşamaması durumunda ise başka bir takıma gideceklerini belirterek, "Koray ve Burak Vestel Manisaspor ile anlaşamazlar ise başka bir takıma gidebilirler. Başka bir takımla anlaşmaları halinde bonservis bedelleri de sorun olmaz. Orta bir yol bulunur." diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok: