10 Ocak 2008 Perşembe

Holosko canlılık getirdi

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transferleri Filip Holosko'nun, düşündükleri gibi takıma canlılık getirdiğini söyledi.
Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Ankaraspor maçında takımın çok üretken oynadığını ve iyi mücadele ettiğini belirterek, ''Ankaraspor karşısına birkaç eksik dışında ideal kadromuzla çıktık. Holosko düşündüğümüz gibi takıma bir canlılık getirdi. Delgado, Bobo, Tello, Cisse de iyi oynayınca, hücum hattında bugüne kadar hissettiğimiz eksiklik ortadan kalkmış oldu'' diye konuştu.
Takıma sakatlıkları süren Ricardinho ve Gökhan Zan'ın da katılmasıyla daha da güçleneceklerini ifade eden Erdoğan, ''Ayrıca stoper mevkine de bir transfer yapmak istiyoruz. Teknik heyetimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Bir veya iki futbolcu almayı düşünüyoruz. Ancak bu konuda çok acele edip hata yapmak istemiyoruz'' dedi.
Beşiktaşlı taraftarların ligin ikinci yarısında zevkli maçlar izleyeceğine inandığını kaydeden Erdoğan, ''Beşiktaş hedeflediği şampiyonluğa bu sene ulaşacaktır. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın çok iyi maçlar çıkaracağına ve zirvede yer alacağına inanıyorum. Ayrıca hafta sonunda başlayacak olan ikinci yarının da tüm futbolseverlere hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok: